Datum en locatie

Deze collegereeks bestaat uit zes colleges, gegeven op: 29 oktober, 5 november, 13 november, 20 november, 27 november en 4 december. De locatie is Nyenrode Business Universiteit in Breukelen. 

De colleges starten om 16.00 uur en eindigen omstreeks 19.00 uur. Vanaf 15.30 uur bent u welkom voor de ontvangst met koffie of thee. Ieder college is inclusief een pauze van circa 30 minuten waarin u een maaltijd krijgt aangeboden.

Voor wie?

De Collegereeks E-logistics is er speciaal voor:

  • Logistiek en supply chain professionals die E-logistics toekomstbestendig willen inrichten in hun organisatie
  • (Online) ondernemers die hun groeidoelstellingen waar willen maken, meer willen weten over de sleutelrol van logistiek en zichzelf en hun organisatie willen klaarsomen voor de supply chain van de toekomst.
  • Vakdocenten Logistiek van hbo en universitaire opleidingen die kennis willen opdoen over E-logistics

Deelnametarief

De standaardprijs voor deelname is € 2.195 exclusief btw.

Certificaat

Na afloop ontvangt u een deelnamecertificaat van Logistiek Academy.

Inschrijven

Schrijf u gemakkeljk in via het inschrijfformulier

Annuleren alleen schriftelijk

Uw inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Annuleert u na vier tot twee weken voor aanvang van de Collegereeks, dan brengen wij 25% van het inschrijfgeld in rekening. Bij annulering binnen twee weken voor de aanvang van de collegereeks dan zijn wij helaas genoodzaakt het volledige inschrijfgeld in rekening te brengen.

Plattegrond

Vragen

Heeft u vragen over het inschrijven? Dan kunt u bellen met Aletta Martens via 06-10301053 of stuur een e-mail: alettamartens@vakmedianet.nl